ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ


ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ

Του Ιερομονάχου Σάββα Εσφιγμενίτη.

Μήνυμα του γράφοντος προς τον “οργισμένο” νεοέλληνα.

Αγαπητέ νεοέλληνα,

Η μόνη παρηγοριά που μπορώ πλέον να σου δώσω είναι να σου πώ ότι σε καταλαβαίνω. Βέβαια, και το ίδιο το αντικείμενο του μίσους και της οργής σου, αυτό το ίδιο το νεοταξικό Σύστημα, ισχυρίζεται ότι “σε καταλαβαίνει και σε συμπονά”, αλλά ο σκοπός του είναι να “κνήθει τας ακοάς σου” και να αποσβένει την αντίδρασί σου. Σε λέει, ας πούμε, ολημερίς “οργισμένο” και “δίκαια αγανακτησμένο” και κουνά το κεφάλι με θλιμμένη κατανόησι, αλλά, επίτρεψέ μου να σε πληροφορήσω ότι ..σε κοροϊδεύει. Μέσα του γελάει μαζί σου. Ναί, ναί, γελάει με τον τραγικό καταναλωτή μιντιακών σκουπιδιών που εκπαίδευσε σε σκυλίσια, ανακλαστική υπακοή: Εσένα! Τώρα μάλιστα που σου παίρνει όλο το χρήμα και η ταπεινωτική δουλεία σου γίνεται όλο και πιο φανερή, ξέρει ότι θα βρεί πάλι κάποιους άλλους παμπόνηρους τρόπους να σε σκοτίσει, να σε σαστίσει και να σε φιμώσει. Μετά από εξειδικευμένο “πετροβόλημα” των ΜΜΕ πάλι θα σε φέρουν στο σημείο να πείς παραζαλισμένος ότι “έχουν δίκιο, βρε παιδί μου, οι άνθρωποι, έχουν δίκιο… έτσι όπως έστρωσα, έτσι θα πρέπει και να κοιμηθώ”. Θα το διαπιστώσεις πολύ γρήγορα, θα σε λυγίσουν. Διότι τί άλλο θα κάνεις; Εξάλλου, αυτό το ίδιο το νεοταξικό Σύστημα δεν σε ..ταΐζει;

-”Όχι, όχι, θα τα σπάσω όλα, θα τους φάω τα λαρύγγια, θα δούνε τί σημαίνει Έλληνας!”

Μή φωνάζεις φίλε μου, αυτά το Σύστημα τα ξέρει. Ξέρει ότι νευριάζεις και ψάχνεις τρόπους αντίδρασης και είναι πανέτοιμο να σε αντιμετωπίσει. Γνώριζε ότι έχει ωργανωμένα και εξειδικευμένα τάγματα για να καταπνίξει κάθε εσωτερική κρίσι που θα του προκαλέσεις. Μα τί λέω; Εδώ και δεκαετίες το ίδιο το νεοταξικό Σύστημα υποκινεί “προκάτ” κοινωνικές κρίσεις και τις καταστέλλει πάλι. Από την εποχή των Ιακωβίνων της Γαλλικής Επανάστασης, μέχρι την “επανάστασι” του Εργατικού Κόματος του Χίτλερ και την Μπολσεβικική Επανάστασι το Σύστημα είναι πολύ επιτυχημένος κατασκευαστής κρίσεων με σκοπό την ανακατάταξι του πλούτου. Κι όχι μόνο κρίσεις, αλλά ακόμη και πολύ μεγαλύτερες γεωπολιτικές επεμβάσεις, ποικίλες και πολύπλευρες, πολιτικές, πολιτιστικές, “καλλιτεχνικές”, ψυχολογικές, κλπ. Μπορεί να αποσταθεροποιεί κυβερνήσεις, να δολοφονεί οικονομικά τα εύρωστα κράτη, να δολοφονεί, να εξαγοράζει ή να εκβιάζει τους ανυπάκουους πολιτικούς, να εγκαθιστά προστατευόμενες “δημοκρατίες”, και πολλά άλλα νεοταξικά κατορθώματα, όπως για παράδειγμα, οι…παγκόσμιοι πόλεμοι!

Άκου το πώς!

Επαναστάτης χωρίς αιτία.

Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις και το άλλο το “εξωγήινο” ότι τα σώματα ασφαλείας και οι εθνικές Αστυνομίες έχουν σαν σκοπό την δίωξι του εγκλήματος;!; Δεν καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι το ίδιο το νεοταξικό Σύστημα είναι από τη φύσι του εγκληματικό; Όσα κοινωνικά προφίλ κι αν αποκτήσει, είτε εθνικοσοσιαλιστικό, είτε κομμουνιστικό, είτε καπιταλιστικό, το νεοταξικό Σύστημα των υπερτραπεζιτών είναι σύμφυτο με την έννοια του εγκλήματος. Δεν “φορεί πλέον την μάχαιρα” για να διώξει το “έγκλημα”, αλλά για να προστατέψει τον σκανδαλιστικό πλούτο του από σένα.
Όχι, αδελφέ μου, σε κάποιες άλλες εποχές ακόμη κι ο ειδωλολάτρης ηγεμόνας είχε στοιχειώδη αίσθησι του Δικαίου και ήτο ακούσιος “διάκονος του Θεού εις οργήν, έκδικος τω το κακόν πράσσοντι”. Αλλά σήμερα, με την χειραγώγησι ακαθάρτων πνευμάτων (ελπίζω να γνωρίζεις ότι οι ηγέτες του κόσμου αυτού είναι εωσφοριστές) ετοιμάζεται η εσχάτη τυραννία. Το ωργανωμένο έγκλημα ελέγχεται από εωσφορικά μορφώματα που φορούν τη μάσκα της “Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας”. Στόχος, λοιπόν, της συγκεκριμένης “νόμιμης βίας” είσαι εσύ! Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να νοιώθει την τυραννία του νόμου και της ποινής. Εσύ και μόνο εσύ! Εσύ είσαι αυτός που δεν πρέπει να εγκληματείς, διότι δεν έχεις κανένα τέτοιο δικαίωμα μέσα στη γειτονιά του μεγάλου εγκληματία. Δεν έχεις κανένα μερίδιο εύκολου, μαύρου χρήματος μέσα στην περιοχή του ισχυρού νεοταξικού “νοννού”. Εκτός κι αν…θελήσεις να δουλέψεις γι’αυτόν…

Μέχρι τότε, θα είσαι ο εχθρός του παρακράτους των μισθωμένων εγκληματιών που μας κυβερνά. Κι αν ορέγεσαι εξεγέρσεις, κανένα πρόβλημα! Όσες θέλεις. Και εξεγέρσεις και αναρχίες και αντιεξουσιασμούς και διαδηλώσεις, ό,τι θέλεις. Το “δημοκρατικό” μας Σύστημα σου προσφέρει τα πάντα! Μόνο που θα συμμετέχει με τους κατάλληλους δικούς του προβοκάτορες και θα στολίζει με μπόλικο αίμα την υπόθεσι, διότι θέλει να στρέψει την οργή σου ενεντίον σου. Να αφαιρέσει το μούτρο του από το κάδρο που στοχεύει η κοινωνική οργή και να την στρέψει εναντίον σου, εις βάρος σου! Θα σου πεί, βεβαίως ότι “έχεις κάθε δίκιο και δικαίωμα να λές τη γνώμη σου”, ότι το Σύστημα “κατανοεί την αγανάκτησί σου όπως έκανε πάντοτε”, επειδή όμως παραμένεις ένας άτσαλος όχλος που ποτέ δεν τελεσφορεί “δημοκρατικά”, γι’ αυτό είναι υποχρεωμένο να σου επιβάλλει νέα δυσβάσταχτα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, “για να μην σκοτώνεις αθώους πολίτες”… Ναι, ναι, σου λέω, γελάει μαζί σου, ιδιαιτέρως όταν θυμώνεις και επαναστατείς…

Άκου το πώς!

Όπως μας πληροφορεί η εκτενής εργασία “The Money Makers” στο matrixrebellion.com, μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι άνθρωποι έχουν το αίσθημα της κοπώσεως. Έτσι, λοιπόν, υπό την μεταμφίεσι των ειρηνιστών, οι διεθνείς Τραπεζίτες κατασκευάζουν ένα σχέδιο για να συγκεντρώσουν ακόμη μεγαλύτερη εξουσία. Υποστηρίζοντας ότι μόνο μια Διεθνής Κυβέρνησι θα μπορούσε να σταματήσει τους παγκόσμιους πολέμους προώθησαν περαιτέρω την πρότασι αυτή πάνω σε τρία σκέλη

  1. Μια παγκόσμια Τράπεζα με το όνομα Τράπεζα Διεθνών Οικονομικών Διευθετήσεων,
  2. Ένα παγκόσμιο δικαστήριο με το όνομα Παγκόσμιο Δικαστήριο στη Χάγη της Ολλανδίας, και
  3. Ένα παγκόσμιο νομοθετικό και εκτελεστικό όργανο που θα ονομαζόταν Κοινωνία των Εθνών.Παρά την ασφυκτική πίεσι από τους διεθνείς τραπεζίτες και τον Τύπο μια χούφτα γερουσιαστών των ΗΠΑ με επικεφαλής τον Γερουσιαστή Χένρυ Κάμποτ Λόντζ κράτησαν τις ΗΠΑ έξω από αυτά τα σχέδια. Χωρίς την συμμετοχή των ΗΠΑ η Κοινωνία των Εθνών ήταν καταδικασμένη.

   Τα σχέδια των διεθνών τραπεζιτών, εξαιτίας αυτής της στάσης των Γερουσιαστών ανατράπηκαν, κι έτσι επέστρεψαν σε μια παλιά φόρμουλα: έναν δεύτερο μεγάλο πόλεμο με τον οποίο να κάμψουν την αντίστασι των εθνών στην παγκόσμια κυβέρνησι, συγκεντρώνοντας συγχρόνως απίστευτα κέρδη. Για αυτό το σκοπό οι τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ ανέστησαν οικονομικά την Γερμανία μέσω των τραπεζών Θίσεν που ήταν συνδεδεμένες με τα κεφάλαια Χέρμαν στην Νέα Υόρκη, όπως ακριβώς η Chase είχε βοηθήσει στη χρηματοδότησι της Μπολσεβικικής Επανάστασης στη Ρωσία κατά την διάρκεια του Ά Παγκοσμίου Πολέμου.

   Η στρατηγική τους δούλεψε: Πρίν τελειώσει ακόμη ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος η συζήτησι για Παγκόσμια Κυβέρνησι επανήλθε στο προσκήνιο. Το 1944 στο Μπρέντον Γούντς στο Νιου Χαμσάιρ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα εγκρίθηκαν με την πλήρη συμμετοχή των ΗΠΑ. Η δεύτερη Κοινωνία των Εθνών, που εγκρίθηκε το 1945, μετονομάστηκε Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Σύντομα ένα νέο διεθνές δικαστικό σύστημα λειτουργούσε. Όλη η αποτελεσματική αντιπαράθεσι γι’ αυτά τα Διεθνή Σώματα πριν το πόλεμο είχαν χαθεί μέσα στην δίνη του πολέμου, όπως είχε σχεδιαστεί.

   Καταλαβαίνεις, λοιπόν, αγαπητέ μου αναγνώστη, την ισχύ και την έκτασι του Συστήματος; Πιστεύεις ότι δεν θα μπορέσει να σε ελέγξει, εσένα, ένα ανοργάνωτο επαναστάτη, και να καταφέρεις να φτάσεις μέχρι την εξουσία; Και μετά; Πώς θα συντηρήσεις την εξουσία σου; Είτε δυνατός, είτε αδύνατος θα έχεις απόλυτη ανάγκη το Σύστημα. Αυτό από τη μεριά του, τους μεν αδύναμους τους καταπίνει με την εξουσία που έχει αποκτήσει πάνω στα σώματα και τις ψυχές μας, τους δε δυνατούς, από τους οποίους πιθανον να απειληθεί, τους εξολοθρεύει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αυτό το ίδιο το νεοταξικό Σύστημα, για παράδειγμα, σκότωσε και τον γνωστό λαοφιλή πρόεδρο Τζόν Ντ. Κένεντυ διότι εσκέφτετο να στραφεί εναντίον στα συμφέροντα των διεθνών τραπεζιτών (ήθελε να ξαναπάρει με νομοσχέδιο την δυνατότητα εκτύπωσης του Αμερικανικού νομίσματος από την ιδιωτική Federal Reserve Bank). Διάβασε ένα από τα τελευταία μηνύματα που τόλμησε να ξεστομίσει λίγο πριν τον εκτελέσουν:

   “..είμαστε αντιμέτωποι σε όλο το κόσμο με μια μονολιθική κι άσπλαγχνη συνωμοσία που βασίζεται πρωταρχικά σε κρυφές δραστηριότητες για να αναπτύξει τη σφαίρα επιρροής της. Διείσδυσι αντί της εισβολής. Υπονόμευσι αντί των εκλογών. Εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής. Είναι ένα σύστημα που επιστράτευσε τεράστιες ποσότητες ανθρώπινων και υλικών πόρων για τη δημιουργία μιας τέλεια συγκροτημένης μηχανής υψηλής απόδοσης”.

Η Νέα Τάξι Πραγμάτων, αδελφέ, παράγει τα πάντα, για όλα τα γούστα. Και επαναστάσεις, και επαναστάτες. Και ξέρεις, δεν ανησυχεί καθόλου πλέον αν το μάθεις. Είναι πλέον σίγουρη για τον εαυτό της. Δεν σε προβληματίζει ότι οι κρυφές, “στοώδεις” οργανώσεις που παλιά προωθούσαν τα συμφέροντά της έπαψαν να είναι κρυφές και εκθειάζουν τα εωσφορικά τους δόγματα άφοβα; Το ίδιο το Σύστημα, λοιπόν, κάνει επίδειξι δύναμης, σε υποδουλώνει, σε κοροϊδεύει, κάνει επισήμως ψευδείς δηλώσεις και, τέλος, αφήνει να “διαρρεύσουν” μέχρι και του λόγου σου οι πληροφορίες για την αληθινή συνωμοσία που σου στήνει! Κι εσύ …βράζε στο ζουμί σου αναζητώντας επανάστασι! Δεν είναι συγκλονιστικό; Τέλος πάντων, κάποιες από αυτές τις πληροφορίες που το ίδιο σύστημα διαρρέει είναι οι εξής (“Calling” του Maxwell Igan, στο thecrowhouse.com):

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ένα σχέδιο παρουσιάστηκε από τη CIA να εκπαιδεύσει ισλαμιστές μαχητές στο πόλεμο του Αφγανιστάν ενάντια στη Ρωσία σε μια νέα ριζοσπαστική μορφή ισλαμικής σκέψης. Το σχέδιο ήταν να διδάξουν τους Μουτζαχεντίν ότι οι Ρώσοι δεν έκαναν επίθεσι ενάντια στην πατρίδα τους, αλλά στην πίστι τους. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου μεγάλος αριθμός μισθοφόρων μαχητών ήρθαν στο Αφγανιστάν για να βοηθήσουν τον αγώνα και μεγάλα σρατόπεδα εκπαίδευσης στήθηκαν από τη CIA για να τους φιλοξενήσουν. Ο άνθρωπος που επιλέχθηκε από τη CIA για να ηγηθεί στους μισθοφόρους ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με το κωδικό όνομα Τιμ Όσμαν το οποίο χρησιμοποίησε σε ταξίδια στην Ουάσιγκτον (δύο εξακριβωμένες φορές) για οικονομική βοήθεια. Το αραβικό όνομα του αναλυτικού ψηφιακού αρχείου της CIA όλων των μαχητών που εκπαίδευσαν ήταν Al Qaeda. Ένα ριζοσπαστικό δίκτυο εξτρεμιστών και ένα συνεχή “πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία” ήταν αυτό ακριβώς που επιθυμούσε η CIA να δημιουργήσει από την αρχή.

Το 2000 η “Εργασία για ένα Καινούριο Αμερικανικό Αιώνα” (PNAC) αποδέσμευσε ένα έντυπο με τίτλο: “Ξαναχτίζοντας την Αμερικανική Άμυνα”. Σ’ αυτό το έντυπο ήταν αποτυπωμένο ένα σχέδιο για την απόλυτη κυριαρχία στον πλανήτη: “Η διαδικασία της μεταμόρφωσης ακόμη κι αν φέρει επαναστατική αλλαγή, είναι πιθανό να είναι μακροχρόνια, λόγω απουσίας κάποιου καταστροφικού και καταλυτικού γεγονότος, όπως ένα νέο Πέρλ Χάρμπορ”. Όταν, λοιπόν, τα γεγονότα της 11ης/9ου εξελίχθηκαν, τα στρατεύματα ήταν ήδη εκεί έτοιμα για να φύγουν για το Αφγανιστάν.

Βέβαια υπήρξαν αντιπολεμικές αντιδράσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλες οι διαμαρτυρίες στην Αμερική για την εισβολή στις δύο χώρες (Ιράκ, Αφγανιστάν) συνθλίφτηκαν βίαια πριν αρχίσουν. Στην Αγγλία, με τις βομβιστικές ενέργειες της 7ης/7ου που συνέβησαν στο Λονδίνο, η υποστήριξι για τον πόλεμο στο Ιράκ δεν γνώρισε όρια και η Κυβέρνησι Μπλέρ εξασφάλισε τεράστια χρηματοδότησι της αστυνομίας και του Στρατού και τοποθέτησε χιλιάδες κάμερες παρακολούθησης σε όλη την Αγγλική Επικράτεια. Στη συνέχεια, την ώρα των αντιπολεμικών διαδηλώσεων στην Αυστραλία είδαμε τις βομβιστικές ενέργειες στο Μπαλί. Έτσι όλες οι διαμαρτυρίες σταμάτησαν απότομα, ο Αυστραλός Πρωθυπουργός Τζόν Χάουαρντ απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα, η Αστυνομία της Αυστραλίας κατάφερε να εδραιωθεί ως η Τοπική Αστυνομία όλης της Αυστραλίας και ο Ινδονησιακός και ο Αυστραλιανός στρατός εξασφάλισαν μεγάλες χρηματοδοτήσεις. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι κάθε μια από αυτές τις δήθεν τρομοκρατικές ενέργειες ήταν μια επιχείρησι ψεύδους σχεδιασμένη έτσι ώστε να απομακρύνει περισσότερα δικαιώματα από τους δυτικούς πολίτες.

Ένα μεγάλο ποσοστό χρηματοδότησης της Αλ Κάιντα έρχεται από την Πακιστανική Υπ. Πληροφοριών (ISI), που είναι ανοιχτά δηλωμένη χρηματοδοτούμενη πτέρυγα της CIA. Όλοι αυτοί οι ισλαμιστές εξτρεμιστές λοιπόν, χωρίς να το γνωρίζουν, λαμβάνουν χρηματοδότησι από την CIA μέσω της ISI (σ.σ.για να επαγγέλλονται τον αντιδυτικό πόλεμο).

Η εσχάτη παγίδα

Λοιπόν, αγαπητέ μου αναγνώστη, συνεχίζεις να μιλάς για επανάστασι; δεν βλέπεις ότι το Σύστημα κατασκευάζει επαναστάτες; ότι την οργισμένη δίψα σου για επανάστασι την έχει εμφυσήσει αυτό το ίδιο; όσο περισσότερο διψάς να το διαλύσεις και να επαναστατήσεις τόσο εκείνο χαίρεται και τρίβει τα χέρια του. Ξέρεις γιατί; Διότι το Σύστημα το ίδιο θα σου δώσει “επαναστάτη” για να τον ακολουθήσεις. Μπήκες ήδη στη κοίτη που θέλει. Το ίδιο το νεοταξικό Σύστημα θα σου λανσάρει την τελευταία μεγάλη επανάστασι και τον μεγάλο της Αρχηγό! Το ίδιο θα γκρεμίσει τούτον τον άθλιο κόσμο του αίματος και της αδικίας που πύργωσε, θα συντρίψει την βιτρίνα της ματαιότητος που διαφήμισε. Ο “μεγάλος” επαναστάτης έρχεται και θα τον ακολουθήσεις διότι ήδη τον αναζητάς απεγνωσμένα. Αυτός θα δώσει ταχύτατα τις πολύ εύκολες λύσεις στα κατασκευασμένα προβλήματα. Ναι, θα τον πιστέψεις, θα τον ακολουθήσεις! Είναι ο Αντίχριστος…

Συμπέρασμα

Η αληθινή επανάστασι δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι. Στο νεοταξικό καθεστώς πρέπει καταρχήν να επαναστατήσεις με άλλο τρόπο. Το μόνο που μπορώ στο συγκεκριμένο χώρο να σου πώ είναι δύο πράγματα: Πρώτον ότι η επανάστασί σου πρέπει να είναι τόσο έντονη και τόσο ανυποχώρητη, που να έχεις από πρίν επιγράψει στον εαυτό σου τον θάνατο! Δεύτερον, ότι δεν θα μπορούσες ποτέ να κάνεις τα παραπάνω χωρίς …την εν Χριστώ ελπίδα.-

http://eydokimos.wordpress.com/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s